Resturanginredning med klass i Stockholm

Den nya resturangen skulle ha hög standard. Men hur man möblerade och skapade en lyxig känsla när det kom till restauranginredning i Stockholm visste inte Anna.

Anna var säker på att hon skulle kunna inreda sin restaurang på ett stilfullt sätt. Men så snart som hon satte igång insåg hon att det var betydligt svårare än hon hade tänkt sig. Plötsligt blev hon osäker på om det hon själv tyckte om var snyggt och hela planeringen stannade av. Hennes bästa kompis Amira förstod dock att något var fel.

På ett mjukt sätt förklarade Amira för Anna att det inte var alla som kunde inreda, något som faktiskt var ganska svårt. Hon tog på sig att se om hon kunde hitta någon som kunde hyras in för att göra inredningen åt Anna. Det behövde vara någon som Anna kunde få förtroende för och på det sättet våga lufta sina egna idéer med.

Exklusiv restauranginredning i Stockholm

Bara en vecka senare besökte Amira Anna på restaurangen. Amira berättade att en person som jobbade med restauranginredning i Stockholm skulle komma förbi om en liten stund för att prata med Anna om restaurangen. Anna blev lite upprörd men när vännens brillianta idé slagit rot insåg hon att det inte var så tokigt.

Efter besöket anlitade Anna inredningsarkitekten som genast började att planera. Denna kontaktade Anna lite senare och de satte sig ner för att se på några av de idéer hon kommit på. När restaurangen var klar var den modernt inredd med en touch av flärd. Så otroligt snyggt. Hela restaurangen andades lyxkrog men med en laid back attityd.