Jag tröttnar aldrig på en bra kladdkaka. Det har tagit lite testande men detta är en av mina glutenfria favvoriter. Jag bakade en igår och kladdkaka måste ju vara i sin bästa form dagen efter man bakat den? När den e seg och go… Mmm

Kladdkaka

2 ägg
3dl socker
1½ tsk vaniljsocker
1 krm salt
4 msk kakao
1½ dl mjölmix (jag använder Semper Fin Mix)
100 gr smält smör

Rör ihop ägg och socker (jag tror på att röra och inte vispa, det glutenfria mjölet gör annars lätt att det blir fluffigt). Rör sedan  ner övriga torra ingredienser och till sist det smälta smöret. Bröa en form med kokos och häll i smeten. Grädda i 160 grader, 40 min.

Glad kväll!
KRAM KRAM

Comments are closed.

 

Recent Posts

  • Jag har flyttatNi hittar mig numera på denna här: FOTO: www.hosjohanna.se GÖR-DET-SJÄLV: [...]
  • AnnaDet har var lyckliga dagar här när jag fick fota [...]
  • FotofikaJag har så roligt i min lilla foto studio och [...]
  • Riktigt gött med vår!GLAD MÅNDAG! Share this:PinterestFacebookEmailMoreLinkedInTwitterGooglePrintLike this:Like Loading...

Comments

  • Mamma AaseFinaste modellen, den lille goe Pussgurkan!! Att
  • EmelieMen va tjusiga!!! Gott Nytt 2014 :)
  • alvitiSå mycket fint du gjort! Älskar glasburkslamporn
  • Mamma AaseJa ett år verkligen sjukt fort, tänk så mycket
 
%d bloggers like this: