Jag ville bara dela med mig av ett favorit recept på glutenfria muffins:

 

Bananmuffins
ca 16 st

125 gr rumsvarmt smör
1½ dl strösocker
½ dl sirap
2 ägg
½ dl matyoghurt
3½ dl fin glutenfri mix
2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
1 tsk kanel
2 stora bananer
150-200 gr grovhackad mörk choklad
80 gr rostade hasselnötter

Frosting
60 gr mjukt smör
100 gr philadelphia ost
5 dl florsocker
2 msk varmt kaffe
0,5 dl kakao

Sätt ugnen på 200 gradder. Rör ihop smör, socker och sirap. Tillsätt äggen och matyoughurten. Rör ihop de torra ingerdienserna och blanda ner dem i smörsmeten. Rör ner den hackade chokladen och de hackade nötterna. Klicka ut smeten i stora muffinsformar, ställ formarna kallt i 30 min. Grädda sedan i 15-20 min.

När muffinsen har kallnat kan man spritsa på frosting. Jag gör lite olika, ibland vit frosting och ibland choklad frosting. Det är bara vista ihop allt och klicka ut på muffinsen… MUMS!

Ha en bra söndagskväll!
KRAM KRAM

Comments are closed.

 

Recent Posts

  • Jag har flyttatNi hittar mig numera på denna här: FOTO: www.hosjohanna.se GÖR-DET-SJÄLV: [...]
  • AnnaDet har var lyckliga dagar här när jag fick fota [...]
  • FotofikaJag har så roligt i min lilla foto studio och [...]
  • Riktigt gött med vår!GLAD MÅNDAG! Share this:PinterestFacebookEmailMoreLinkedInTwitterGooglePrintLike this:Like Loading...

Comments

  • Mamma AaseFinaste modellen, den lille goe Pussgurkan!! Att
  • EmelieMen va tjusiga!!! Gott Nytt 2014 :)
  • alvitiSå mycket fint du gjort! Älskar glasburkslamporn
  • Mamma AaseJa ett år verkligen sjukt fort, tänk så mycket
 
%d bloggers like this: