Jag kan inte förstå att det bara har gått två dagar sen vi bloggade sist. Det känns som mycket mer… Vart ska jag börja? Hmm… Haha, vi körde från Santa Cruz till Morro Bay med ett stopp i Monteray och Pebble Beach.

Vägen längs med highway 1 är något helt otroligt. Jag tror varken jag eller David riktigt vet hur vi ska beskriva hur det var. Det är så sjukt vackert och pampigt att man inte kan tro att det är sant så jag försökte bara suga in allt och hoppas att jag kan komma ihåg hur fint det var.

Efter vi hade kört från Santa Cruz till Monteray så gick tillMonteray Aquarium (ingen vet om jag stavade rätt där men det gör inget ;)) Jag försökte ta typ tusen kort men det var lite svårt att ta genom allt glad och dåligt ljus så håll till godo med lite suddiga bilder… Först ut är Johanna vid en STOR jäkla fisk!

Sjöhäst

Sköldpadda och att okänt barn ;)

Efter en tur på akvariet körde vi vidare mot Pebble Beach och 17-mile-drive. Även här togs typ 1000 bilder. Haha, jag satt som en papparazzi och David körde som lugnet själv. Ända tills vägen steg till någon slags dödsväg typ hundra meter över havet med stup rakt ner. Då fick Johanna panik svinder och drog efter andan i varje sväng. Det bör tilläggas att det var en hel del branta svängar och läskiga broar så Davids tålamod sattes verkligen på prov. Jag lovar att jag satt och krampaktigt höll i mig i dörrhantaget och hyperventilerade. David försökte trösta med att “om vi kraschar så hjälper det inte att du håller i dörren, vi dör i vilket fall” Det hjälpte inte direkt en panikslagen Johanna men i slutändan kom vi ju ner i säkerhet och det blev högsta betyg för bästa chauffören David :D

Kvällen slutade i Morro Bay på att ganska så sjaskigt motell. Vi gick på stan till sena kvällen och sen somnade vi direkt. Idag gick vi upp tidigt för att köra till Santa Barbara och kolla in stan lite. Jag såg nog inte såhär förvirrad ut hela tiden ;) Santa Barbara var jättefint och jag kände direkt att jag kunde ha stannat längre men glad över att vara förbi Morro Bay.

Vi fortsatte köra. David undrar efter han lyckats få oss ut på rätt väg igen “Ska du inte säga att jag hittar bra? Jag gillar när du säger att jag hittar bra!” Jahapp, så jag sa såklart att han hittar jättebra och genom att skriva det på bloggen också så kanske det kan bli officiellet? Haha… David jag tycker du hittar jättebra! :D

Vägen tog oss hela vägen till LAS VEGAS! Vi sitter nu på hotellrummet och njuter av att ha fått duscha och krypa ner i sängen. Imoegon blir det tur på stan i det stekheta Vegas. Fler rapporter kommer garanterat :)

Hoppas ni hat haft en bra midsommar? Tänker på er hemma. Har bland annat bestämt att jag ska ha ett donut-party me endast glutenfria donuts ;) Vill ni komma? Jag hoppas att jag är lika sugen när jag kommer hem ;)

KRAM KRAM

Johanna och David

7 Responses to "Mera Roadtrip"
 1. MammaAase says:

  >Jisses vilka vägar ni varit ute på, har du Johanna fått lite av min svindel tro???
  Jag förstår precis hyperventileringen…. ;)
  TACK David för att du körde er säkert till LasVegas.
  Kramen Mamma Aase

 2. Anette says:

  Redan i Las Vegas. Skönt att bilturen gick bra! Börjar redan längta till ni kommer hem och visar alla bilder ni tar. Ha det gott i L.V. Anette

 3. Moster Kajsa says:

  Åh David vad du hittar bra!!!!! all heder till dej som har en hysterisk sambo brevid.. få för unnat att ha en sån rederlig karl Johanna.. *asgarv* ni är så härliga.. önskar jag fick vara en liiiite fluga på er resa..
  stannar du vid ett walmart Johanna får du gärna tänka på din moster om du ser martha stewart fjärilsstansar, pengar kan sättas in på kontot om du så önskar.. *fniss*
  kramen

 4. Anette o Roland says:

  Mamma glömde något viktigt, vadå undrar Ni jo att släkten idag utökats med ett gossebarn 52 cm och 3,8 kilogram. Allt gick super en fantastisk liten kille enligt fadern själv, Johan alltså ja ni fattar.

 5. Annette says:

  Göta Petter är ni REDAN i Las Vegas!!!!!
  Visst är det skönt och vara passagerare, då hinner man se de fina vyerna som man nästan drunknar i.
  Håll nu hårt i pengarna de kan rulla ganska fort i Vegas.

 6. Emelie Samuelsson says:

  Tjo på er. Det är så kul att läsa när ni uppdaterar så bra med bilder och allt, mycket nöjd. :) jag sög in de där vyerna för ett antal år sedan, så vackert. 17 miles drive mmmmmm. Vegas jahapp. David då får du köpa lite donuts till Johanna å lägga henne vid poolen när hon tröttnat på ditt spelande:) ha det bäst nu kära ni.massa kramar

 7. lotta says:

  Hej hopp,

  du hittar och kör superbra ´David!!! kul att se och höra vad ni hittar på och allt ni upplever, midsommar lät i och för sig som att vi hade det lite mer supersvenskt!
  sköt om er!
  Kramar från fam Svensson som är på sem på Gotland!!!

 

Recent Posts

 • Jag har flyttatNi hittar mig numera på denna här: FOTO: www.hosjohanna.se GÖR-DET-SJÄLV: [...]
 • AnnaDet har var lyckliga dagar här när jag fick fota [...]
 • FotofikaJag har så roligt i min lilla foto studio och [...]
 • Riktigt gött med vår!GLAD MÅNDAG! Share this:PinterestFacebookEmailMoreLinkedInTwitterGooglePrintLike this:Like Loading...

Comments

 • Mamma AaseFinaste modellen, den lille goe Pussgurkan!! Att
 • EmelieMen va tjusiga!!! Gott Nytt 2014 :)
 • alvitiSå mycket fint du gjort! Älskar glasburkslamporn
 • Mamma AaseJa ett år verkligen sjukt fort, tänk så mycket
 
%d bloggers like this: